BronxNET
PrezentareCalitate InternetInformatii legaleContacteaza-ne
» Servicii Internet
Descriere serviciiAbonamenteCerere instalareDescarcaTest de banda
» Servicii WEB
Design & tehnologiiGazduire site-uriCumparare domeniiIntrebari frecvente
» Servicii Gazduire
Gazduire CStrikeGazduire IRCdGazduire DC++Gazduire RadioServere dedicate
» Servicii Tehnice
Instalare reteleInstalare servereInstalare PCSupraveghere videoConsultanta tehnica
» Servicii Internet » Descriere servicii
BronxNET asigura servicii de internet si date de mare viteza in tot municipiul Botosani.

Oferim clientilor transmisii de date folosind pentru infrastructura legaturi optice de mare viteza realizate cu ajutorul cablurilor de fibra optica de calitate (ACE-TKF, Prysmian), jonctionarea acestora fiind realizata cu tehnologie de ultima ora - Fujikura Fusion Splicer 70S.

Pentru clientii care nu se afla in aria de acoperire terestra, BronxNET foloseste legaturile wireless, acestea fiind posibile cu ajutorul echipamentelor specifice (access-point-uri si antene long-range).

Punem accentul pe calitatea serviciilor si stabilitatea conexiunilor, de accea folosim doar echipamente profesionale ce si-au dobandit in timp renumele. Tehnologii precum IBM, CISCO, ZyXEL, Huawei, CTC, MikroTik sau Ubiquiti asigura de ani de zile fiabilitatea in transmisiile de date.

Numarul de utilizatori ai internetului a crescut foarte mult in ultimii ani si, odata cu el, si numarul de posibile probleme ce pot fi intampinate (virusi informatici, atacuri, flood, spam etc). BronxNET vine in ajutorul utilizatorilor conectati la reteaua noastra cu trei solutii puternice si eficiente:

# Asigurarea unui firewall capabil sa blocheze anumite transmisii de date inspre si dinspre retea. In felul acesta avem certitudinea ca niciun client din reteaua noastra nu face si nici nu primeste atacuri, flood sau spam.

# Asigurarea asistentei tehnice si software gratuire. In felul acesta clientul este in permanenta informat despre posibilele probleme si eventualele solutii pentru combaterea acestora.

# Imbunatatirea permanenta a infrastructurii retelei pentru reducerea numarului de deranjamente dar si interventia rapida pentru rezolvarea acestora atunci cand este cazul.

Pentru detalii privind oferta la distributie internet poti consulta subsectiunea Abonamente din cadrul sectiunii Servicii Internet. Pentru alte informatii sau detalii cu privire la serviciile internet te rugam sa ne contactezi, informatii suplimentare gasind in sectiunea Contacteaza-ne.

» Informatii Server
cpu:Core I7 - 6700
ram:8 GB DDR4
distro:FreeBSD 14.0
kernel:amd64 GENERIC
httpd:2.4.59 (FreeBSD)
php:8.3.6 (cli)
up:70 days, 15:40
data:24-06-2024
ora:12:47:55
» Curs valutar BNR
valabil la data: 21-06-2024
EUR4.9771
USD4.6535
GBP5.8883
AUR353.6146
valorile sunt exprimate in RON